2 år!

På denne dagen for to år siden, på akkurat denne tiden, hadde jeg begynt å ordne meg til Halloweenfest mitt siste år i Volda. Jeg og noen veninner hadde planlagt denne dagen i evigheter og hadde planlagt tidenes fest! Kostyme obligatorisk, og rommet var nedpynta i spindelvev, skjeletter og andre skummelheter. Musikklista besto av musikk som handla om halloween eller var generelt skumle! 

Etter mye festligheter på vors var det tid for å dra ut på byen. Eneste utestedet med Halloweenfest ar på studenthuset Rokken, så vi dro dit alle man. Vorset var langt unna så vi fikk tak i bil, og jeg dro med siste bilen. Vi betalte oss inn og etter jeg tok to skritt inn i bygget ble jeg stoppet. En mann tok meg i armen og fortalte meg at jeg så helt fantastisk ut i kostymet mitt. Da jeg så opp på han og så de grønne øynene hans så ble jeg helt satt ut. Grønne øyne.. Noe av det fineste jeg vet. Jeg smilte og sa tusen takk. Jeg måtte inn å finne resten av gjengen som jeg kom med, og denne mystiske mannen skulle ut å trekke luft sammen med de han hadde kommet med.

I løpet av kvelden møtte jeg blikket hans flere ganger. Jeg klarte ikke å ikke se på han. Det var et eller annet spesielt med han der han sto. Utkledd som Doctor Who. Da det var ca en time igjen før det skulle stenge bestemte jeg meg for å gå å snakke med han ordentlig. Jeg dro han vekk fra vennene sine så vi fikk snakke i fred. Vi fant ut vi gikk på samme linje, bare han gikk året under meg. Vi hadde masse av de samme interessene, som gaming, filmer og foto. vi gikk jo på samme linje så det sier seg jo kanskje litt selv?

 

Etter Rokken stengte fulgte han meg hjem og sa god natt. Han fikk nummeret mitt og facebooken min, og jeg gikk å la meg med et smil om munnen.

Nå er det to år siden jeg møtte verdens mest fantastiske fyr. Etter mye frem og tilbake, oppturer og nedturer, fant jeg ut at jeg kunne ikke være uten han. og heller ikke han uten meg. 5. januar 2013 ble vi endelig sammen, og nå bor vi sammen lykkelige her i Trondheim.

Jeg kommer aldri til å glemme den dagen. Han forandret livet mitt.

Simen min<3


#minhalloweenMadeleine

29.10.2013 klokka 15:42

så koselig :D <3 True love!

merema

29.10.2013 klokka 17:13

tiggerlilly: Jaaa :D

appelsinpiken

29.10.2013 klokka 19:10

På nippet til tårer i øynene, og smiler her jeg sitter! Så glad for at du har en som gjør deg SÅ lykkelig, Merema <3 Det fortjener du:)!

merema

29.10.2013 klokka 19:16

appelsinpiken: Jaaaa, han gjør meg veldigveldig lykkelig! :D Tusen takk<3

Christina Lisell

03.11.2013 klokka 07:36

<3 Dere er nå bra fine ^^

merema

04.11.2013 klokka 13:24

Christina Lisell: Hihi taaakk^^,

Skriv en ny kommentar

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
merema

merema

27, Trondheim

Geeky nordlandsjente som har flytta til Trondheim med sin kjære! Lavkarbo, foto, gaming er store interesser og kommer garantert til å bli skrevet om på denne bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits